Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo RAČIĆ, osnovano je 2006. godine, i od tada se bavi uzgojem lavande, te proizvodnjom i prodajom suvenira od lavande. Dugi niz godina uspješno plasiramo suvenire po Jadranskoj obali, od Istre do Dubrovnika. Godine 2008. osnovana je firma RAČIĆ d.o.o. koja uspješno plasira proizvode u Hrvatskoj i Europi.

Prvenstveno se bavimo personaliziranom proizvodnjom ukrasnih vrećica od lavande. U tisku na vrećice lavande, koristimo se najnovijim tehnologijama preslikavanja, prešanja i direktnog tiska na tekstil. Isto tako, u ponudi imamo suhi cvijet lavande i eterično ulje lavande.

Unazad par godina nastojimo proširiti proizvodnju pa tako nudimo veliku mogućnost dorade i vizualizacije za svakog kupca pojedinačno.

Firme koje pronalaze potrebu za ovakvom vrstom promocije ( hoteli, apartmani, suvenirnice ) originalnim Hrvatskim proizvodima su također dobrodošli kao veleprodajni kupci kojima smo spremni na zahtjev individualizirati i prilagoditi svaki od proizvoda i otisnuti ime grada, osobe, firme i slično.

Lavanda račić